JUBIN NAUTIYAL IN SURINAME

Na bijkans 13 jaren mag Suriname weer een geweldige artiest uit India verwelkomen! Na het grote succes in Ahoy Rotterdam in 2023 haalt Destiny Events in samenwerking met Maha Shiva de internationaal befaamde zanger en componist Jubin Nautiyal en zijn band naar Suriname voor een wervelende show.

Jubin heeft de afgelopen 10 jaren verschillende awards in de wacht gesleept en tientallen grote hits gescoord waaronder “Humnava Mere”, “Raatan Lambiyaan”, “Tujhe kitna chaahein aur hum”, “Taaron ke Sheher”, “Tum Hi Aana” en “Zindagi Kuch toh Bataa”. Zijn bekendheid werd onlangs nogeens aangesterkt met de opening van de Ram Mandir in Ayodhia waarbij zijn nummer “Mere Ghar Ram Aayen Hai” na een “tweet” van Z.E. Premier N. Modi enorm veel aandacht kreeg en inmiddels al weken tot de top 10 van meest afgespeelde liederen in India behoord. In november 2023 heeft Jubin ook zijn 1ste eigen album, een cinematic musical, gelanceerd genaamd “Tum Aaye Ho Toh” waarvan onder andere het nummer “Humko Tumse” momenteel de grote favoriet is.

Het concert in Suriname wordt gehouden op zaterdag 27 april 2024 in het Anthony Nesty Indoor Stadion (NIS) en de deuren gaan om 19.00u open. Om het publiek alvast op te warmen is er een voorprogramma van Diamonds 2000 uit Nederland.

De voorverkoop van kaarten start reeds op 20 februari 2024 op de bekende verkooppunten. Kijkt u a.u.b. uit naar onze flyers voor specifieke voorverkoop-informatie.

Jubin lovers, volg de Facebook pagina Jubin Nautiyal Suriname voor alle updates m.b.t. het concert in Suriname op 27 april 2024 🎶🎸
https://www.facebook.com/profile.php?id=61556162086283&mibextid=dGKdO6

Locatie: NIS Paramaribo
Adres:Jaggernath Lachmonstraat 171, Paramaribo, Suriname
Doors open: 19:00
Show start: 22:00